caitlin visser

Psychotherapeut

BIG-nummer

69920946016

AGB-nummer

94101872

Melissa Romero (1991) is psycholoog en psychotherapeut. Zij werkt met jongvolwassenen, volwassen en ouderen. Anne heeft gewerkt bij verschillende GGZ-instellingen in Nederland, maar heeft daarnaast ook gepassioneerd gewerkt aan verschillende projecten in Afrika en Azië. Naast het directe werk binnen de gezondheidszorg is zij ook gedreven om te werken aan kwaliteitsverbetering, vernieuwing, begeleiding geven aan teams en management.

Als psychotherapeut is zij bekend met verschillende behandelmethoden. Naast cognitieve gedragstherapie, ACT en schematherapie hebben EFT en cliënt gerichte Psychotherapie haar voorkeur. Meer nog dan een bepaalde behandelmethode vindt Anne het belangrijk dat er een goede therapeutische relatie is. Zij vindt het belangrijk dat mensen zich bij haar veilig en op hun gemak kunnen voelen. Haar werkwijze kenmerkt zich door een flinke dosis enthousiasme, openheid, rust en humor en relativeringsvermogen. Zij is graag je wegbeleider in een moeilijke periode. Therapieën kunnen in het Engels, Nederlands en Duits plaatsvinden.

Anne vindt de balans tussen, lichaam, gevoel en geest zeer belangrijk zowel als therapeut maar ook in haar privé. Zij werkt vanuit België waar zij samen met haar man en vier kinderen woont. In haar vrije tijd is zij zoveel als mogelijk buiten in de natuur, samen met haar gezin en de hond. Daarnaast kookt en leest zij graag en zingt zij met heel veel plezier in een zanggroep.