Aanmelden bij Beterggz

Snel beter. Dát is de insteek van de intake. Volg hiervoor de volgende stappen.

Diagnostiek bij Beterggz.nl

Via de website of per telefoon

Aanmelden doe je via de website of per telefoon. Wie belt  wordt door onze secretaresse snel gekoppeld aan een arts, psychiater of psycholoog. Dit is afhankelijk van jou wensen en van wat er op dat moment voor behandelaar nodig is. Onze secretaresse zal je vragen om een geldige, recente verwijsbrief van je huisarts.  Omdat we geen wachtlijsten hebben, plannen we meteen een afspraak voor je in. 

Intakegesprek*

Zodra de verwijsbrief binnen is, gaan we aan de slag. Je voert een intakegesprek met een arts, psychiater of psycholoog. Die zal samen met jou een diagnose stellen, vragenlijsten en testen afnemen en brengt je behandelaar de situatie verder met jou in kaart. 

Behandelplan

Het behandelplan wordt samen met jou opgesteld en zaken die nog niet duidelijk zijn worden helder uitgelegd. Zo ben je altijd goed op de hoogte, stemmen we zaken op elkaar af en doen we jouw behandeling samen.

Snel beter worden**

Beterggz werkt aan snel beter worden. Voor adequate psychische hulp heb je wekelijks twee tot drie keer contact met jouw behandelaar. Of - zo nodig - zelfs dagelijks. Dit gebeurt via een beveiligde videoverbinding. Zo’n online behandelsessie duurt zo’n 60 minuten. Door onze doortastende werk- en behandelwijze duurt een specialistische ggz behandeltraject bij Beter ggz slechts zo’n drie maanden. Via de gewone ggz duurt een behandeltraject langer, namelijk: tussen de acht en twaalf maanden. 

* Controleer in de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar of er vóóraf toestemming voor de behandeling aangevraagd moet worden. Of bel anders met de klantenservice van jouw zorgverzekeraar. Met een verwijsbrief van je huisarts of andere geldige verwijzer, zijn onze behandelingen volledig kosteloos. Vanzelfsprekend is jouw eigen risico, van minimaal € 385,-, voor eigen rekening

* * Zo’n online behandelsessie duurt zo’n 60 minuten. Door onze doortastende werk- en behandelwijze duurt een specialistische ggz behandeltraject bij Beter ggz slechts zo’n drie maanden. Via de gewone ggz duurt een behandeltraject langer, namelijk: tussen de acht en twaalf maanden.
Wij gebruiken voor de planning, vastlegging en registratie van jouw behandelingen de registratie op basis van planning is gelijk aan realisatie model. Wat betekent dit voor jou in de praktijk? Als onze behandelaar 60 minuten heeft gepland voor een consult, maar het consult duurt uiteindelijk 45 minuten of 75 minuten, dan rekenen we de geplande tijd van 60 minuten.

Meld je hier aan
om beter te worden

Tijd om beter te worden