Lange GGZ wachtlijsten? Dat kan beter!

Daarom kun je bij Beter ggz meteen een afspraak maken voor een behandeling waarin alles gericht is op snel beter worden. Cliënten volgen bij ons een intensief behandeltraject via een beveiligde videoverbinding. Op elk gewenst tijdstip. Ook ’s avonds en in het weekend.

Lange GGZ wachtlijsten? Niet bij Beterggz.nl
Onze missie: betere zorg en geen wachtlijsten

Wie als organisatie wil voorkomen dat patiëntendossiers stof verzamelen, moet niet zelf stoffig zijn. Dus dragen we bij Beterggz geen witte stofjas, maar steken we de handen uit de mouwen voor verbetering van psychische zorg voor volwassenen. We werken volgens de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) en de eisen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), maar schuwen veelbelovende nieuwe methodieken niet. Ook al werkt iedereen op z’n eigen plek of in een ander land, we vormen wel één team en delen één missie, namelijk: de geestelijke gezondheidszorg verbeteren en de wachtlijsten wegwerken.

Wtza erkend digitaal medisch specialistische ggz instelling

Beterggz is een zelfstandig digitaal behandelcentrum voor poliklinische behandelingen. Ons ervaren, professionele team staat onder leiding van een regiebehandelaar (psychiater, GZ-psycholoog of klinisch psycholoog). Het behandelteam bestaat uit psychologen, artsen en psychiaters die nauw samenwerken in het realiseren van het behandeldoel. Wij garanderen een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen resultaten. Bij Beterggz behandelen we cliënten met een complexe zorgaanvraag. Veel van onze cliënten hebben de ‘gewone’ medische weg al bewandeld met onvoldoende resultaat en worden daarom nu naar ons doorverwezen.

Intensief behandelen is beter, effectiever én sneller

Een online behandeltraject bij Beterggz bestaat uit zo’n twee tot drie videoconsulten per week. Of desnoods zelfs dagelijks. Want onderzoek wijst uit dat intensief behandelen effectiever is. Opgedane zelfkennis en oefeningen blijven dan beter hangen. Dit werkt motiverend en stimulerend voor zowel cliënt als behandelaar. Een sggz-traject wordt hierdoor verkort tot twee à drie maanden, terwijl het landelijke gemiddelde op acht maanden ligt. Zo versnellen wij de doorstroom van cliënten en dragen we bij aan het wegwerken van de wachtlijsten in de GGZ.

Meld je hier aan
om beter te worden

Tijd om beter te worden